Bestellen

Het kruidenbakken project van de Stichting Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland. heeft twee kruidenbakken ontworpen, waarin 6, resp. 4 verschillende kruiden geplaatst worden, nl. de “gewone” bak en de juniorbak.
Deze kruidenbakken zijn in hout uitgevoerd en wit geschilderd. Aan de voorzijde is er of in zwart of in rood een zandlopermodel op aangebracht in resp. de Gemertse of Bakelse kleur. De “gewone” bakken zijn 106 cm lang, 24.5 cm breed en 20 cm hoog. De juniorbak is wat korter nl. 67 cm lang, verdere afmetingen zijn gelijk aan de “gewone” bak. Er zijn uitsparingen in gemaakt, waardoor de bijpassende beugels, waarin de bakken kunnen worden opgehangen, aan het zicht onttrokken worden.

rotatie 4                        Bakken GW
Uiteraard kunnen de bakken ook staan en hoeven ze niet te worden opgehangen. Ook zijn er rekken leverbaar om de bakken in te plaatsen.

Per 1 mei gaat de nieuwe leaseperiode van start en rond genoemde datum worden de zomerplanten geleverd. Eventuele planten uit de winterperiode die nog in uw kruidenbak zitten mag u zelf houden als u wilt.

In de herfst, eind oktober, kunt u kiezen uit 2 opties:
1. Wij zorgen voor een wintervulling, en nemen de zomervulling als u dat wenst mee.
2. U laat de buitenbak hangen en zorgt zelf eventueel voor een vulling tijdens de winterperiode.

Het liefst laten we echter de bakken hangen, met in de zomer de zomervulling en in de winter de wintervulling zodat ze het hele jaar prachtig zichtbaar zijn en een uniforme uitstraling hebben. Als de bakken beschadigd zijn worden ze vervangen en d.m.v. de lease constructie kan de stichting de kwaliteit van de bakken bewaken.

Wat kost een kruidenbak?

De bakken worden niet verkocht, maar van jaar tot jaar geleased en blijven dus eigendom van de Stichting Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland.
De “gewone” bak kost € 35,- per jaar voor de eerste bak, mocht u meerdere “gewone” bakken leasen dan betaalt u voor elke volgende bak € 30,-, de junior bakken kosten € 25,- per stuk ongeacht het aantal.

Voor een eventuele wintervulling zijn de kosten voor een “gewone” bak € 19,- per jaar en voor een junior bak € 14,-.
Als wij de bakken moeten ophangen kost dat eenmalig € 8,- per bak.
Metalen standaards, waarin 2 “gewone” bakken passen, kosten € 230,– per stuk, voor junior-bakken kost deze € 200,– , de standaards worden op bestelling gemaakt met wieltjes kost een standaard € 40,– extra.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Wilt u één of meerdere bakken bestellen vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te vragen hoe en wanneer de bakken bezorgd kunnen worden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Adres

  Postcode, woonplaats

  Telefoonnummer

  Aantal bakken (Groot)

  Aantal bakken (Klein)

  Kleur

  Wintervulling

  Opmerkingen

   

  Leave a Reply