Cruydenryck met Pruujverééj

De weergoden waren ons gunstig gezind tijdens onze 13e editie van het Cruydenryck Pruujverééj bij het Boerenbondsmuseum. De temperatuur was perfect en het aantal bezoekers lag rond de 2000. Naast de diversiteit aan kruidenstands, waren ook de vereniging “Ons Landschap” en de daaraan gelieerde natuurverenigingen vertegenwoordigd. Er werden diverse waren verkocht en er werd informatie verstrekt door een 25-tal standhouders.

Mocht u vragen hebben aan of over de standhouders dan kunt u zich wenden tot de stichting “GBKN”.

Van de Pruujverééj werd druk gebruik gemaakt. De dames en de kruidenmeisjes wisten de bezoekers met soepelheid te bedienen. Het soepje en de kruidenhapjes gingen er goed in.

Bij de stand van “Gemert Bakel Kruidentuin van Nederland”(GBKN), die meteen bij de ingang stond, kon men informatie inwinnen over de markt en het leasen van kruidenbakken. Het drieluik, waarvan ons logo is afgeleid, is dit jaar compleet gemaakt door Marco Gerrits. Dit werd in de stand tentoongesteld en er werd uitleg over gegeven.

Opvallend was de relaxte sfeer. Enthousiaste standhouders en de vele tevreden bezoekers,  waar de vrijwilligers van het Boerenbondsmuseum het extra druk mee hadden, zorgden voor een gezellige, sfeervolle markt.

We zijn trots op het grote aantal bezoekers dat aanwezig was ondanks de vele evenementen die op die dag in en rondom Gemert Bakel georganiseerd werden. Al met al een geslaagde dag.

Het bestuur van GBKN